Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Echipa de producție de la „Românii au talent” ajunge la Carei
Centrul Cultural Carei  - Marti, 14 Iunie 2016

Echipa de producție a renumitei emisiuni „Românii au talent” vine la sfârșitul săptămânii în județul Satu Mare pentru a căuta noi talente.

Echipa va poposi la Carei, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 15.00 în sala „Deak Endre” a Centrului Cultural Carei. Așadar, dacă ești talentat, cânți, dansezi, jonglezi etc. sună la numărul de telefon 0751266303 sau vino sâmbătă la Carei pentru a demonstra că meriți să devii cunoscut.

Cu bucurie vă anunțăm că în perioada iunie – iulie 2016 echipa “Românii au talent” va veni în județul dumneavoastră în căutarea talentelor românești autentice.

Ne dorim ca în următorul sezon să continuăm promovarea oamenilor deosebiți și talentați din țara noastră și de aceea căutăm să-i cunoaștem pe membrii comunității dumneavoastră locale în număr cât mai mare.

Cei mai talentați români ar putea proveni chiar din comunitatea dumneavoastră! De aceea ne dorim să colaborăm în descoperirea lor prin participarea la festivaluri, târguri, bâlciuri, zile ale orașului și diverse alte evenimente locale unde noi putem să-i cunoaștem pe cei mai talentați locuitori ai comunității dumneavoastră.

Căutăm oameni cu aptitudini deosebite din orice domeniu, de la cântăreți, dansatori, comici, coruri, rapsozi populari și imitatori la confecționeri, meșteșugari, acrobați, magicieni, sportivi, trupe dans șamd. De asemenea, ne dorim să descoperim talente neconvenționale, pasiuni neobișnuite și orice alte calități și abilități spectaculoase care se află în județul dumneavoastră.

 

 

Tags: romanii au talent  preselectii  carei  
1312 vizite
Distribuie pe